Lucka 17: Djurmassage

På bilden syns min egen hund, Bris
Foto: Öyvind Vågen ST: På bilden syns min egen hund, Bris

Massage är naturligtvis inte bara bra för oss människor. Hundar och hästar kan också ha stor glädje av att få massage. Det utbildas både hund- och hästmassörer, men djurägare kan förstås också själva massera sitt eget djur. Det är avkopplande, ökar blodcirkulationen och är bra för relationen mellan människa-djur. Dessutom kan muskelspänningar lösas upp. Om du väljer att gå till en utbildad hund- eller hästmassör, se till att du väljer en välutbildad massör för bästa resultat.

www.silverskira.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.