Föredrag & workshops

Föredrag & workshops


Letar du efter en föredragshållare till konferensen? Jag föreläser om tillgänglighet med särskilt fokus på tillgänglig kultur och friskvård. Föreläsningarna utformas efter önskemål och behov. Jag skräddarsyr även workshops i skrivande och friskvård.

Skrivarworkshop

Du behöver inte tycka om att skriva för att ha glädje av att gå en skrivarowrkshop. En skrivarworkshop är upplagd på en enskild träff om några timmar. Workshopens inriktning beror på gruppens önskemål. Kanske driver du ett företag och vill erbjuda dina anställda ett lekfullt sätt att undersöka hur skrivandet på jobbet kan effektiviseras. Kanske representerar du en förening som vill testa ett nytt sätt att kommunicera era hjärtefrågor. Eller kanske arbetar du på ett bibliotek som av låntagare fått in önskemål om att anordna en skrivarworkshop.

Kontakta mig för förslag på upplägg. 

Här kan du läsa mer om mina skrivarkurser.

Workshop i egenmassage

Varför massera sig själv? undrar du kanske. För att du kan få massage mycket oftare! Alla gillar dessutom inte att få massage. På en workshop i egenmassage vägleder jag igenom flera massagegrepp som är enkla och effektiva att utföra på sig själv i vardagen.

Kontakta mig för förslag på upplägg.


Svenska institutet har vid ett flertal tillfällen anlitat Sara för medverkan vid internationella evenemang kopplat till funktionsvariationsfrågor. Hennes framträdanden har varit inspirerande, personliga och även praktiska. Sara har rest och framträtt med sin ledarhund Bris, vilket har varit en viktig del i hennes framträdanden. Sara har ansträngt sig för att göra varje evenemang unikt och förberett sig väl utifrån de lokala förutsättningarna.

Sylvia Augustinsson, Svenska Institutet