Lucka 19: Förtroende

Foto av två fåtöljer mitt emot varandra
ST: Foto av två fåtöljer mitt emot varandra

Massage förutsätter förtroende. Den som ligger på bänken måste ha förtroende för massören och massören måste ha förtroende för kunden. Det handlar om kommunikation. Som kund ska du kunna slappna av och känna dig trygg i att inget kommer att ske som du inte vill. Massören läser av dig och anpassar massagen efter dina behov och önskemål. Massören ska också känna sig trygg i att du som kund berättar om något inte känns bra. Alla människor fungerar inte ihop. Ta till exempel psykologen och patienten. En psykolog kan vara den bästa en patient gått till, det var som att den kunde berätta allt för psykologen, medan en annan patient inte kände förtroende för samma psykolog över huvud taget. På samma sätt är det med massören och kunden. Det finns många massörer. Byt om det inte känns rätt.

www.silverskira.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.