På gång: tre viktiga nyheter i oktober

På gång: tre viktiga nyheter i oktober

Höstlöv

Idag är det första oktober och jag vill passa på att berätta om vad som är på gång just nu:

Ökad säkerhet

Corona ökar igen och vi måste fortsätta hjälpas åt att stoppa smittspridningen. Jag fortsätter massera i liten omfattning, en dag i veckan med pauser mellan besöken. Från och med nu kommer jag även använda visir under besöken! Mer om de åtgärder jag redan vidtagit kan du läsa här.

Sara i skyddsmask
Foto: Öyvind Vågen

Förlängd rabatt

Du som bokar tre eller fler behandlingar om 60 eller 75 minuter får 10 % rabatt på hela köpet till och med 31 december.

Du bokar här eller genom att kontakta mig.

Digitala kurser

Jag saknar människor! Jag vill dela med mig av kunskap och utbyta erfarenheter. Därför kommer jag inom kort att presentera två minikurser – som båda är helt gratis. Så fort kurserna är klara kommer jag berätta mer.

Ha nu en trevlig höstdag!  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.